Ďalší Irak na obzore?

11. novembra 2011, pirosik, Nezaradené

V médiách sa čoraz častejšie opakuje možnosť útoku na Irán, pretože vraj pracuje na výrobe jadrovej zbrane. Za útok najviac lobujú jadrové mocnosti Izrael a USA na čele s držiteľom Nobelovej ceny za mier. Medzinárodná agentúra pre atómovú energiu vydala dokument, v ktorom sa okrem iného uvádza: „Od roku 2003 pracoval Irán na vývoji a výrobe jadrovej zbrane a podľa všetkého doteraz pokračuje v podobných výskumoch.“

Mnohí si iste pamätajú nepriestrelné dôkazy amerického ministra obrany Colina Powella o tom, ako Irak vlastní zbrane hromadného ničenia. Argumenty podoprel rôznymi fotografiami z družíc a označil ich za laboratóriá. Kilá spisov o jadrových zbraniach sa však ukázali ako podvrh a zámienka na vojnu v Iraku, ktorá trvá dodnes.

O čo sa tieto výskumy opierajú? Okrem toho, že úplne jasne nedokazujú že Irán vyrába jadrové zbrane, opierajú sa opäť o štúdie tajných služieb predovšetkým Izraela, Veľkej Británie a USA. Opierajú sa teda o tajné služby, ktoré sú v rukách vojnových štváčov.

Čaká aj Irán „preventívny útok“, spojený s bombardovaním, vraždením obyvateľstva a následným sprivatizovaním krajiny? Prečo jadrové mocnosti robia preventívne útoky proti krajinám, ktoré len údajne vlastnia jadrové zbrane (aj keď dobre vedia že ich nemajú)? Preto, lebo si chcú udržať totálnu mocenskú nadvládu nad svetom. Len oni sú oprávnení vlastniť zbrane hromadného ničenia. Len oni majú právo rozhodovať, kto bude a kto nebude žiť a vedia, že sa v živote neocitnú pred Medzinárodným trestným tribunálom. Potrestajú každého, kto sa vzpiera, alebo obmedzuje záujmy kapitálu a budú chrániť svojich posluhovačov združených v armáde smrti – NATO.

Na záver pridávam aj link na video z protestného zhromaždenia proti agresiám NATO z 8. októbra 2011

http://youtu.be/1qfBfxxzJFc